3 Haziran 2014 Salı

Ankara’da yazarlık atölyesi!

Ankara’da yazarlık atölyesi arayanlara bir haberim var. Yazar Şemsettin Yapar yönetimindeki yazarlık atölyesi Anadolu Sanat Akademi’de başlıyor.

Ankara Yazarlık Atölyesi
Yazarlık eğitimi almak isteyen Ankaralı okuyucularım için yeni açılan bir yazarlık atölyesinden bahsetmek istiyorum. Yazar Şemsettin Yapar yönetiminde yazarlık atölyesi. Anadolu Sanat Akademi’de yapılacak yazarlık atölyesi altı hafta sürecek. Bu altı haftalık süreç devam edecek bir dizi atölye etkinliğinin başlangıç bölümünü oluşturuyor.

Atölyede ilk hafta, yazıya başlarken hangi donanımlara sahip olmalıyım, sorusuna cevap aranacak. Beynin işleyiş yapısından hareketle iletişim, dil, çağrışım, bulut hayat, nesne ve kavram özellikleri, bilinçaltını sağma, tersten okuma gibi noktalar irdelenecek.

Sonuç temelli değil süreç temelli bir yaklaşım benimsendiği yazarlık atölyesinde güzel ürünler ortaya koymaktan daha çok istediği konuda çekinmeden zevkle yazabilme davranışı edindirme, yazma tutukluğunu zevkli davranışlara dönüştürmektir amaç olarak belirlenmiş.

İkinci hafta programı!
Yazmanın ihmale gelmez parçaları konulu ikinci hafta programında hayat, espri, görme, duygu, kreatif yaklaşım, sürekli yazabilme, mekanizma tutukluk yaparsa çıkış yolları, bilinç akışı gibi noktalara değinilecek. Diğer haftalar da belirlenmiş ve planlı başka konular üzerine ilerliyor.

6 haftalık ilk program bittiğinde atölye çalışmalarına daha da ağırlık vermek isteyenlerin ileri aşamaları için ikinci ve üçüncü bölümlere geçiliyor. Her ne kadar devam eden büyük bir eğitim programının ilk parçası olsa da kendi içinde bir bütünlük taşıyor, isteyen bu ilk altı haftada ayrıldığında verimli bir çalışmayı bitirmiş oluyor.

Siz de Ankara’daki yazarlık atölyesine katılmak istiyorsanız 0312 479 66 60 nolu telefondan Anadolu Sanat Akademi’ye ulaşabilirsiniz.

Adres: Talatpaşa Bulvarı No: 79 Hamamönü / Altındağ / ANKARA

0 yorum:

Yorum Gönder

BlogOkulu Gadgets