21 Haziran 2013 Cuma

Seferihisar'da ünlü yazarlar yazarlık atölyesinde!

Seferihisar Edebiyat Günleri kapsamında ünlü yazar ve şairlerin katılımıyla "Yazar Atölyeleri ve Şiir Geceleri" düzenleniyor. Etkinlik kapsamında ünlü yazarların katılımıyla 1 haftalık yazarlık atölyesi yapılacak.

Seferihisar Edebiyat Günleri
Seferihisar Edebiyat Günleri 22-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Etkinlik kapsamında gündüz yazarlık atölyeleri, akşamları ise tarih ve Sığacık Kaleiçi’nde şiir geceleri, çeşitli söyleşiler ve müzik dinletileri yapılacak.

Açılış konuşması Murathan Mungan yapacak!
Festivalin açılış konuşmasını ünlü şair ve yazar Murathan Mungan yapacak. Bejan Matur, Orhan Alkaya, Küçük İskender, Mehmet Yaşın, Haluk Şahin, Cezmi Ersöz, Gonca Özmen, Hüsnü Arkan, Mehtap Meral (kapanış konseri), Serra Yılmaz (şiir seçkisi), Emrah Serbes (söyleşi), Murat Uyurkulak (söyleşi) ise şiir / söyleşi gecelerine katılacak diğer isimler.

Atölyeler 1 hafta sürecek
Atölyeler dışında tüm etkinliklerin ücretsiz olacağı festivalde, yazarlık atölyelerine katılım 25 kişi ile sınırlı olacak. 1 hafta sürecek bu atölye çalışmalarında, katılımcılar yazarlarla aynı tesiste konaklarken Seferihisar'ın güzelliklerini görme şansı da bulacak.
Atölye çalışması yapacak yazarlar ise Pınar Kür, Mario Levi, Ayfer Tunç, Murat Gülsoy, İnci Aral, Buket Uzuner, Gülşah Elikbank, Neslihan Acu ve Latife Tekin.

Başvuru nasıl yapılacak?
Başvurular ve ayrıntılı bilgi için Seferihisar Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü  0 232 743 3960 no’lu telefondan Berfin Çelikkol Uzun ya da Sinem Kankaya ile irtibata geçilebilir.
Email: kultursanat@seferihisar.bel.tr

Yazarlık Atölyeleri ve Şiir Geceleri
Etkinlik Programı
22 Haziran
Yazarlık Atölyesi: Pınar Kür

23 Haziran
Yazarlık Atölyesi: Mario Levi
Şiir Gecesi: Hüsnü Arkan

24 Haziran
Yazarlık Atölyesi: Ayfer Tunç / Murat Gülsoy
Şiir Gecesi: Cezmi Ersöz

25 Haziran
Yazarlık Atölyesi: İnci Aral
Şiir Gecesi: Haluk Şahin, Orhan Alkaya

26 Haziran
Yazarlık Atölyesi: Buket Uzuner
Şiir Gecesi: Mehmet Yaşin / Gonca Özmen

27 Haziran
Yazarlık Atölyesi: Gülşah Elikbank / Neslihan Acu
Şiir Gecesi: küçük İskender

28 Haziran
Yazarlık Atölyesi: Latife Tekin
Şiir Gecesi: Serra Yılmaz
Konser: Mehtap Meral & Tango Trio

0 yorum:

Yorum Gönder

BlogOkulu Gadgets