13 Şubat 2014 Perşembe

Fantazya ve bilimkurgu öykü yarışması!

Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği (FABİSAD) GIO Ödülleri çerçevesinde öykü yarışması düzenliyor. Son başvuru tarihi 15 Mart 2014.

FABİSAD GİO Ödülleri Öykü Yarışması
FABSİAD tarafından Giovanni Scognamillo onuruna düzenlenen GIO Ödülleri kapsamında öykü yarışması düzenliyor. Öykü kategorisinde düzenlenen yarışmaya bir öykü yazarak katılabiliyorsunuz. Öykünün uzunluğu en fazla 7 bin 500 kelime olmalı. Birinci gelen öykü yazarı 1.000 TL ve GİO heykelciği ödülünü kazanacak. En başarılı beş öykünün yazarlarına FABİSAD plaketi verilecek. Bu öyküler, FABİSAD internet sitesinde ve etkinliklerinde hayal gücü dostlarıyla buluşacak.

GIO Öykü Yarışması Katılım şartları
Her yarışmacı sadece bir Türkçe öykü ile katılabilir. Öykünüzün daha önce herhangi bir yerde yayınlanmamış olması ve 2013 GİO ödüllerine gönderilmemiş olması gerekmekte.
Öykü Word dosyası olarak gioodulleri@fabisad.com adresine gönderilecek. Yarışmaya katılmak için 2 adet doküman teslim edilmesi isteniyor. Dokümanların aynı e-postada 2 ayrı ek olarak gönderilmesi gerekmekte. Gönderilen e-postanın konusu olarak “GIO2014-Öykü” yazılmalıdır. Yarışmaya son katılım tarihi 15 Mart 2014.

Dökümanları nasıl göndeceksiniz?
Dokümanda, öykünün üzerine yazar tarafından belirlenmiş, içinde en az 1 rakam olan bir “rumuz” yazılacaktır. Öykülerin üzerinde kesinlikle yazar ismi belirtilmeyecek. Doküman adı olarak öykü adı ve “rumuz” verilmelidir. Örneğin öykünün adı “FABİSAD” ise birinci Word dokümanı “FABİSAD-Rumuz1″ olarak adlandırılmalıd.
İkinci Word dokümanı, yazarın ismini, e-posta adresini, telefon numaralarını ve rumuzunu içermelidir. Dokümanın adı sadece adayın rumuzu olmalıdır. Örneğin seçilen rumuz “Rumuz1” ise doküman adı “Rumuz1” olmalıdır.
Daha fazla bilgi için fabisad.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

BlogOkulu Gadgets