14 Şubat 2014 Cuma

Yayınevine kitabımı nasıl yayınlatırım?

Doğan Kitap Yayın Yönetmeni Deniz Yüce Başarır kitabını bir yayınevi vasıtasıyla bastırmak isteyenlere önemli tavsiyelerde bulunuyor!

Yayınevine kitabımı nasıl yayınlatırım
Yazar olmak, kitabınızı bir yayınevine bastırmak ve okurla buluşmasını istiyorsunuz. Peki bu sürecin nasıl işlediğini, neler yapmanız gerektiğini ve süreci hasarsız atlatmak için ne gibi kurallara uymanız gerektiğini biliyor musunuz? Doğan Kitap Yayın Direktörü Deniz Yüce Başarır, Uzman TV’de yer alan röportajında Kitap Nasıl Yayınlatılır? başlığı altında bilgiler veriyor. Aklınızda yer etmiş pek çok konuya açıklık getiren açıklamalarda kitap yazım ve gönderme aşamalarında neler yapmanız gerektiği anlatılıyor.

Kitap yayınlatmanın gizemi aralanıyor!
Kitap bastırma hakkında merak ettiğini pek çok soruyu yanıtlayan Deniz Yüce Başarır kimlerin kitap yayınlatabileceğini, başvuruların kabul oranlarını, yayınevinde kiminle temasa geçilmesi gerektiğini, ideal kitap uzunluğunu, kitabın hangi yazım aşamasında başvurunun yapılacağını, yayınevine hangi formatta gönderilmesi gerektiği, kitapların yayınevinden geri gönderilme sebepleri, reddedilen bir kitabın başka yayınevine gönderilmesi konularında size yol göstereceğine inandığım açıklamalarda bulunuyor. Eğer siz de kitabınızı bir yayınevine göndermek istiyorsanız aşağıdaki 5 videoyu mutlaka izlemenizi öneririm.

1 yorum:

BlogOkulu Gadgets