4 Mart 2013 Pazartesi

altKitap Öykü Ödülü 2013

Öyküye gönül verenlere yeni bir fırsat. altKitap Öykü Ödülleri, öykü yazarlarını heyecanlı bir edebiyat ödülüne çağırıyor. 
Altkitap 2013 Öykü Ödülü Son Başvuru 10 Mart
Öykücülüğün ülkemizde yaygınlaşması adına düzenlenen altKitap Öykü Ödülleri bu yılda öykü yazarlarını davet ediyor. Gönderilen öyküler Özge Calafato, Hande Ortaç, Aylin Sökmen ve Engin Türkgeldi'nin yer aldığı ön seçim kurulunun değerlendirmesinden geçecek. Ön seçimin ardından değerlendirme sonucundaki nihai sıralama Hakan Bıçakcı, Hakan Günday, Ece Temelkuran, Aslı Tohumcu ve Cem Uçan’dan oluşan Seçici Kurul tarafından belirlenecek.

Öyküler e-kitap olarak yayınlanacak
Değerlendirmeler sonucunda dereceye giren ve yayımlanmaya değer görülen öyküler altKitap tarafından e-kitap olarak yayımlanacak Öykü ödülüne son başvuru tarihi 10 Mart 2013.
Sonuçlar 2 Mayıs 2013 tarihinde www.altkitap.net sitesinde açıklanacak, ve ardından belirlenen tarih ve yerde ödül töreni düzenlenecek.

Katılım Koşulları

  1. Katılım herkese açıktır. Konu sınırlaması yoktur.
  2. altKitap Öykü Ödülü’ne bir öykü ile başvurulur. Bir kişi birden fazla öykü ile başvuruda bulunamaz.
  3. Öykü en fazla 2.013 sözcükten oluşmalıdır. Bu sınırlamaya uymayan öyküler değerlendirme dışı bırakılacaktır.
  4. Daha önce herhangi bir ortamda yayımlanmış ve/veya ödül almış öyküler başvuruda kabul edilmeyecektir.
  5. Başvuruda bulunmak isteyenlerin öykülerini bir yazı programı dosyası (word, 12 punto, Times New Roman) olarak elektronik yolla ulaştırmaları gerekmektedir (e-posta içeriğine kopyalanmış öyküler türkçe karakter sorunları nedeniyle okunamamaktadır).
  6. Ad, soyad, özgeçmiş, açık adres, telefon numarası, kullanımda olan bir e-posta adresi bilgileri öykünün yer aldığı dosyadan farklı bir dosyaya kaydedilmeli ya da e-posta içinde belirtilmelidir. Bu bilgileri bildirmeyen katılımcıların öyküleri değerlendirmeye alınmayacaktır.
  7. altKitap Öykü Ödülü‘ne katılan öyküler seçici kurula yazar kimlikleri gizli olarak sunulmaktadır. Bu nedenle öykünün yer aldığı dosyada yazarın kimliğine dair bir bilginin yer almamasına dikkat edilmelidir.
  8. Başvurular altkitap@altkitap.net adresine yapılacaktır

0 yorum:

Yorum Gönder

BlogOkulu Gadgets